Mire utal ha kiskoromban ilyeneket gondoltam?
Figyelt kérdés
Kiskoromban gyakran képzelődtem arról, hogy majd jön egy család, és kiderül, hogy igazából hozzájuk tartozom, és csak tévedésből kerültem oda ahova. És hogy visszakerülök az igazihoz.2021. febr. 27. 15:18
1/10 anonim válasza:
Újabb hülye kérdés? Mi ezt honnan tudjuk? Semmit sem tudunk rólad.
2/10 anonim válasza:
És tényleg nem az eredeti családod nevel?
4/10 A kérdező kommentje:
#2 De az eredeti.
2021. febr. 27. 18:18
5/10 anonim válasza:
Akkor esetleg lélekcsaládról lehet szó.
Nagyon máshonnan származik a lelked, más morállal rendelkező teremtés vagy, esetleg érzelmileg bántalmaznak is a szüleid.
6/10 anonim válasza:
Ja persze meg 5 évesen rájöttél hogy a szüleid nem tudják mi az a szex azért nem beszéltek róla neked konkrétan :D
7/10 anonim válasza:
Túl sok megtort sziveket neztel xdd
8/10 anonim válasza:
Ez szerintem azért van mert nem érzed azt a szeretetet, Mármint nem adják neked meg úgy a szeretetet.. mint ahogy egy szülőnek meg kéne adni.. Ezért is Gondolom örülnél neki hogy ha kiderülne hogy nem is ők az igazi családod hanem egy olyan aki szeret és stb.. konkrétabban akik nem olyanok mint az igazi szüleid.. Véleményem szerint
9/10 anonim válasza:
Hahaha beleélte magát a Megtört szívekbe🤣
10/10 anonim válasza:
Nevethettek a kérdezőn, de bizony van olyan család, amiből jobb kiszakadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!