Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Tavaly január óta nem voltam...

Tavaly január óta nem voltam kinn az utcán folyamatosan félek el sem bírom képzelni hogy ki menjek. Napi szinten rosszul vagyok azt gondolom soha nem lesz már normális életem. Szerintetek mit tegyek? Attól félek megbolondulok

Figyelt kérdés

2021. febr. 25. 11:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
75%
a kötekedés, a tipik magyar bezzeg fel van pontozva
2021. febr. 25. 18:34
 12/13 A kérdező kommentje:

Allergiás reakcióm lett a frontintol nem bírja a szervezetem még az algopirint sem tudom be venni ha mégis be veszek egy felet kb egész nap hányok tőle. Gyakorlatilag eltiltottak ezektöl a gyógyszerektöl.

Restauátor vagyok ezért dolgozom évek óta itthon.

2021. febr. 25. 19:09
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsokat sikerült talàlnom egy pszichológust aki online rendel,egyik kommentelö ajánlotta 1000 köszönet érte ❤️🤗. Sok embernek nehéz most a vírus miatt én ebből a szempontból szerencsés vagyok egyre többen keresnek restaurátort. Emellett van egy kis vendéglő is ami részben az enyém ez ilyen családi vállalkozás ezzel megválaszolatlam azt is hogy honnan van pénzem.
2021. febr. 26. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!