Biztonságra való törekvés vagy paranoia?
Sokan említették az elmúlt években, hogy picit paranoid vagyok. A ház, amelyben élek, szinte minden szeglete be van kamerázva, kint is, bent is. Van egy hőkamerám is, mivel egy erdős/hegyes rész szélén élek. Vásároltam két drónt is, amit még nem használtam ilyen célra, de folyamatosan készenlétben van. Ezeken kívül anti-surveillance ruhadarabokat/kiegészítőket is viselek, meg legális fegyvereket is hordok, ha valahova mennem kell.
Nem igazán félek semmitől, csak szeretem magam biztonságban érezni. Sok rossz dolog sem történt velem, pl. támadás, ilyesmi. Ez így leírva elég furán hangzik, beismerem. Mi a véleményetek erről?
2
De annyira, hogy miattam már nem éreznéd magad biztonságban a házamban? :D
Hát ez már inkább paranoia felé húz.
De ha egyedül élnék én is törekednék a biztonságra. Bár a drón azért már erős túlzás:D
Valószínűleg az utóbbi, mert nem igazán tartok semmitől. :P
Mondjuk vannak vadállatok a környéken, a hőkamera erre a célra tökéletes. A robotos dolog valóban csak felvágás, de azért ismerd el, hogy elég menő lenne, ha egy robotkutya hozná az üveg pezsgőt (sört nem iszok). :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!