Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Biztonságra való törekvés...

Biztonságra való törekvés vagy paranoia?

Figyelt kérdés

Sokan említették az elmúlt években, hogy picit paranoid vagyok. A ház, amelyben élek, szinte minden szeglete be van kamerázva, kint is, bent is. Van egy hőkamerám is, mivel egy erdős/hegyes rész szélén élek. Vásároltam két drónt is, amit még nem használtam ilyen célra, de folyamatosan készenlétben van. Ezeken kívül anti-surveillance ruhadarabokat/kiegészítőket is viselek, meg legális fegyvereket is hordok, ha valahova mennem kell.

Nem igazán félek semmitől, csak szeretem magam biztonságban érezni. Sok rossz dolog sem történt velem, pl. támadás, ilyesmi. Ez így leírva elég furán hangzik, beismerem. Mi a véleményetek erről?

2021. febr. 24. 21:57
 1/8 A kérdező kommentje:
Van még pár dolog, de ezek a legdurvábbak, amelyeken egyes emberek kiakadnak, meglepődnek.
2021. febr. 24. 21:58
 2/8 anonim ***** válasza:
Ez már tényleg eléggé túlzás
2021. febr. 24. 22:03
 3/8 A kérdező kommentje:

2

De annyira, hogy miattam már nem éreznéd magad biztonságban a házamban? :D

2021. febr. 24. 22:05
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ha nem viselkednél furán, akkor nem érezném rosszul magam a kamerák miatt. Talán a fegyver miatt, ha elöl van.
2021. febr. 24. 22:15
 5/8 anonim ***** válasza:

Hát ez már inkább paranoia felé húz.

De ha egyedül élnék én is törekednék a biztonságra. Bár a drón azért már erős túlzás:D

2021. febr. 24. 23:02
 6/8 A kérdező kommentje:
Ja, eléggé techb*zi vagyok, szóval ez még csak a kezdet. Szeretném robotokkal megfigyeltetni a házat és környékét (pl. Boston Dynamics Spot), csak ugye ez még eléggé drága, úgyhogy pár évet várnom kell. Az már mondjuk tényleg aggodalomra adna okot, de rohadt menő lenne.
2021. febr. 24. 23:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Na jó, ez már kicsit kezd hajazni a párom techb.ziságára. Ez mire megy? Kizárólag a biztonságra? Vagy arra, hogy összerakd a legtutibb biztonsági rendszert a környéken? :D
2021. febr. 24. 23:18
 8/8 A kérdező kommentje:

Valószínűleg az utóbbi, mert nem igazán tartok semmitől. :P

Mondjuk vannak vadállatok a környéken, a hőkamera erre a célra tökéletes. A robotos dolog valóban csak felvágás, de azért ismerd el, hogy elég menő lenne, ha egy robotkutya hozná az üveg pezsgőt (sört nem iszok). :D

2021. febr. 24. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!