Mit kell mondani ahoz hogy pszichiátriára kerüljek?
Figyelt kérdés
Holnap pszichiáterhez kell mennem mert vagdostam magam meg stb és nem tudom hogy mennyire kell hazudnom ahoz hogy ne tartsanak bent pszichiátrián:/2021. febr. 24. 20:28
11/20 anonim válasza:
Előző vagyok
*a boldogsághoz és élethez vezető útra gondoltam
12/20 anonim válasza:
It's all me baby 24/7 G mfcker swag yolo
13/20 anonim válasza:
12
wtf man u cringe
smok wed everiday 420
14/20 anonim válasza:
Én is önbántalmazással kerültem pszichiáterhez, de fel se merült, hogy bent tatrson. Nem tudom nálad mi lesz. Gondolom ezzel nem sokat segítettem. Amúgy én azt mondtam oknak, hogy feszegetni akartam a határaim, azért csináltam. Viszont nálam ez részben igaz is volt.
15/20 anonim válasza:
Tök mindegy mit mondasz úgyis látja a hegeket és biztos hogy bent tartanak. Veszélyes vagy magadra és akár másokra is.
16/20 anonim válasza:
Másokra miért lenne veszélyes?
17/20 anonim válasza:
Mert lehet hogy nem tud teljesen tisztán gondolkodni, átlátni a dolgokat.
Ha ez miatt nem hajlandó befeküdni és hazudni akar helyette, akkor bizony nem gondolkozik túl tiszta fejjel
18/20 A kérdező kommentje:
Nem rég értem haza és jövő héten hétfőn kell visszamennem és onnantól bent kell maradnom legalább 2 hétig.... Nem mondom hogy annyira nagyon örülök neki://
2021. febr. 25. 18:25
19/20 anonim válasza:
Ez érthető hogy nem örülsz, de gondolj arra hogy ez segíteni fog. Hamarabb vége lesz
20/20 anonim válasza:
Szia remélem minden rendben odabent kitartást és minden jót remélem sikerül túl jutnod ennek a segítségével a nehezsegeiden 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!