Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Tudnátok módszereket/praktikák...

Tudnátok módszereket/praktikákat mondani, amivel javítani tudnék az alvás zavaromon?

Figyelt kérdés

Egy ideje nem igazán tudok éjszaka aludni. Kezd egyre zavaróbb lenni, kihat a minden napjaimra. Sok mindent próbáltam már, de semmi se segített.

Akinek van/volt hasonló problémája tudna tapasztalatot mondani?

(Most mikor ezt írom hajnal 4 óra van és 6ra megyek dolgozni, eddig egy percet se aludtam)

2021. febr. 15. 04:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Én úgy szoktam helyrebillenteni, hogy ha nem tudok aludni éjjel, akkor nem hagyom magam nappal sem aludni. Nincs késő délutáni elpilledés, mert az egy ördögi kör, akkor megint nem tudnék aludni éjjel.

Kibekkelem a másnapot, és estére annyira álmos vagyok hogy simán elnyom az álom.

2021. febr. 15. 04:40
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
3 óra séta munka után.
2021. febr. 15. 04:49
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Én elmentem alvásdiagnosztikára, erre kiderült, hogy alvási apnoém van, egy alvásterápiás készülékkel alszom, problémák megszűntek. Ha súlyosbodik menj el te is, ártani nem árt.
2021. febr. 15. 05:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!