Milyen módszert ismertek anyajegy eltávolításra? Kipróbált módszereket legyetek szívesek mondani.
Figyelt kérdés
2020. szept. 5. 15:33
1/7 anonim válasza:
egy módszer van, ha nem szeretnéd sarlatánoskodással elrákosítani.
szike
3/7 anonim válasza:
Magánúton szerintem sehogy ne szedd le. Régen olyan mende mondákat hallottam még mamámtól, hogy lószőrt tekertek a nagyobb anyajegy köré és megvárták míg leszárad, de ez is ilyen kuruzsló módszer. Nekem van egy nagyobb anyajegyem, ami egyszer leszakadt a hátamról, mert pont úgy estem egy karó mellé, hogy elkapta és letépte még szerencsém, hogy nem nyársalt fel a karó, de nem is ez a lényeg az anyajegy pár hónapon belül újra így kinőtt, amilyen volt és azóta is megvan. Nem lett semmi baj belőle, mert ez már kb. 20 éve volt...de ezzel arra akarok célozni, hogyha saját úton akarod eltávolítani visszanő magától, tehát csak orvosi beavatkozással távolítasd el, ha akarod bár itt meg az egyik haverom így szedette le és elburjánzott neki épp időben vették észre, hogy elfertőzödött és nem lett nagyon baj belőle...Én azt mondom, hogy nem szedetném le semmikép, mert lehet az életben semmi baj nem lesz vele és ha meg leszedeted lehet utána nagyobb lesz a baj, mint volt a semmi csak , mert ott van és nem tetszik.
4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszaitokat tul. képpen a hátamon vannak elég sok
kb 30 db kisebb nagyobb , nekem nem " túl szép látvány " Jó lenne a napra menni , strand stb . de inkább nem, mert elég cikinek érzem.
2020. szept. 5. 17:53
5/7 Grimfox válasza:
Ha le is szedeted, akkor sem szabad túlzottan napra menned, mert nem csak az anyajegyeidre veszélyes a nap, hanem a bőrtípusod olyan, hogy óvatosan kell a napfénnyel bánnod. A nagyobb anyajegyekre különösen veszélyes lehet, persze, de a bőrödnek is árt, úgy általában, jobban, mint más bőrtípusoknak.
7/7 anonim válasza:
bőrgyógyász ---> ő meg tudja mondani, hogy melyiket érdemes, melyiket nem, továbbá melyiket tudja ő helyben leégetni vagy épp beutal a sebészetre. ha eü oktból kell eltávolítani, azt ha jól rémlik állja a tb, ha te ráböksz egyre, hogy nem tetszik (esztétikai okból), az fizetős. ha a munkahelyed befizetett ilyen-olyan klinikai/eü szolgáltatóhoz, általában náluk is fizetős az esztétikai okból való eltávolítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!