Mit tegyek emlékezetromlás ellen?
Pontosan így vagyok és ilyen korú. Mintha én írtam volna.
Volt, hogy OKJ tanfolyamon 5db szót 1 napig tanultam, hogy belemenjen a fejembe...
Hozzátartozik, hogy sok-sok éve Xanax-ot szedek.
Egyetemet, vagy bármilyen komolyabb képzést képtelen lennék elvégezni.
Szerintem ezt már nem lehet visszafordítani, bár gyerekként sem voltam egy zseni, de mostmár katasztrófa.
Szerintem a szorongás, gyógyszer nélkül is ide vezet, de az tény, hogy a gyógyszer még jobban robbol.
Én próbálok realista maradni, olyan dolgot végezni, ami nem haladja meg a képességeimet, és nem esek nagyot... Nem azt mondom, hogy utcasöprés a vágyálmom, de nem is akarok prof phd lenni...
Azt tudnod kell, nem vagy egyedül ezzel, a mai társadalomban könnyű ilyen szintre kerülni.... Lásd, én is ebben a helyzetben vagyok, pedig soha senkinek nem ártottam, becsületesen éltem, szorgalmas voltam, de tönkrementem.
Esetleg vitaminokat pótold (főleg B komplex és multi, vagy valamilyen egészséges olaj, pl.hal), hátha segít, de semmi nagy csodát ne várj tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!