Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Bízzák meg a pszihiateremben...

Bízzák meg a pszihiateremben és mondják el neki mindent ami nem stimmel akkor is ha ramhivja a mentőket és bezarat a pszihiatriara?

Figyelt kérdés

2021. febr. 14. 14:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem egy olyan esetet hallani/olvasni, hogy a pszichiátrián ment végleg tönkre az ember.

Főleg gyerekekre veszélyes.

Nem figyelnek oda rá eléggé elvégre is "én vagyok az orvos én jobban tudom, te csak egy taknyos kölök vagy, ne te mondd már meg"

Aztán csak súlyosbodik a helyzet.

Olyan gyógyszereket adnak (inkább nevezném drognak, mert leállni nem könnyű, gyakorlatilag függő leszel tőle) ami önmagában is inkább mérgez, mint gyógyít, és gyakran több fajtát is egyszerre.

Egy kísérleti nyúl vagy a kezük alatt..

Nekem 8 évembe került az egész, néhány öngyilkossági kísérlet, rengeteg negatív gondolat, gyakorlatilag miattuk lettem igazán depressziós...

2021. márc. 15. 11:36
 12/16 anonim ***** válasza:

***de azóta már jól vagyok ennek már több éve.

10 éve "tiszta" vagyok, nem szedek semmit, és nem járok oda.

Jól érzem magam a saját bőrömben.

2021. márc. 15. 11:37
 13/16 anonim ***** válasza:
Akkor ha van egy mentálisan sérült, ember a környezetemben, és beszéltük hogy el kene vinni valahova, mit lenne érdemes csinálni?
2021. márc. 15. 11:38
 14/16 A kérdező kommentje:
Állítólag ha valaki skizofrén brokkolit kell vele etetni és jóban lesz.
2021. márc. 15. 11:53
 15/16 anonim ***** válasza:
14. OMG! 😂😂😂😂😂
2021. márc. 15. 16:34
 16/16 anonim ***** válasza:
Grt
2021. márc. 15. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!