Vajon mentálisan beteg vagyok?
lehet skizofrénia, skizoaffektív zavar, skizoid személyiségzavar stb...
elég zavarosnak tűnsz a leírtakból :P
Elsőként végig kellene gondolnod, hogy történt-e valami olyasmi mostanában veled, ami miatt kevésbé vagy kíváncsi másokra. Gondolkodj el, hogy mióta érzed ezt és abban az időpontban keresgélj.
A hülyegyereknek, aki a skizofréniáról és skizoaffektív zavarokról hadovál üzenem, hogy legalább a wikipediát olvassa el, hogy mit jelentenek ezek a szavak, ha nem ért hozzá.
Hát szerintem csak elegem volt már a rohanásból, az emberek kérdéseinek a megválaszolásából, tanácsok osztogatásából és most egy kis magányra,nyugalomra vagyok! Egy kicsit fel kell töltődnöm!
De a skizofrénia sem kizárt mondjuk azért remélem hogy nem az:):):):):):)
Az emberek tobbsege hajlamos arra, hogy tulhajtsa Magat, es teljesen megfeledkezik Onmagarol, a sajat lelki nyugalmarol. Itt is errol lehet szo, hogy tulhajszoltad Magad, es nyugalomra vagysz, s pihenni szeretnel.
Pihenj es menj a friss levegore, probald meg az elmedet kikapcsolni, s lazits!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!