Honnan szerezhetnék nyugtatót recept nélkül?
Értem.
Az jó mert ilyenkor valamivel több jogod van mint egy fiatalabbnak ^^
Igazából szerintem menj el a gyógyszertárba és kérdezd meg hogy van-e olyan nyugtatóuk amit recept nélkül is adhatnak.
Ha pedig nincs akkor tényleg csak az orvos maradt.
Ééés igen. Valószínűleg nem lesz olcsó😅
Orbáncfű klinikailag bizonyítottan hatásos.
De van nyugtató teakeverék is, levendula sem rossz, csak főzd le őket rendesen és ugye hosszú távon ezeket sem javasolt inni.
Nem tartom jó ötletnek nyugtatót szedni, de ha már mindenképp receptköteles gyógyszert szeretnél akkor ne az internetről és ne a feketepiacról szerezd be. Az lutri.
Az egyik legjobb vény nélkül kapható a Nervenflege, teák közül: macskagyökér (undorító az íze de talán a legerősebb) a citromfű, a komlótoboz. Vitaminok közül a magnézium és a D vitamin.
Szerintem gyógyszert ne szedj. Saját példámból mondom. Én is elkeztem 10-en évesen szedni, és rossz vége lett. Sőt, minimális mennyiséggel a mai napig nincs vége. Erős függőséget okoz. A hatása idővel csökken, így egyre többet kell belőle szedni. Pszichoterápia nélkül a betegség nem múlik el, ha abbahagyod a gyógyszert a tünetek visszatérnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!