Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Honnan szerezhetnék nyugtatót...

Honnan szerezhetnék nyugtatót recept nélkül?

Figyelt kérdés
még nem múltam el 18 éves, nem tudom ez kizáró ok-e. tényleg szükségem lenne rá, pánikrohamaim vannak és már nem tudom mit csináljak...

2021. febr. 8. 20:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező. A konkrét korodat megtudnád adni? Valamilyen szinten az is számít. Ha itt nem akkor írhatod priviben is :)
2021. febr. 8. 21:33
 12/22 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok
2021. febr. 8. 21:34
 13/22 anonim ***** válasza:

Értem.

Az jó mert ilyenkor valamivel több jogod van mint egy fiatalabbnak ^^

Igazából szerintem menj el a gyógyszertárba és kérdezd meg hogy van-e olyan nyugtatóuk amit recept nélkül is adhatnak.

Ha pedig nincs akkor tényleg csak az orvos maradt.

Ééés igen. Valószínűleg nem lesz olcsó😅

2021. febr. 8. 21:41
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
nyugtató teákkal próbálkoztál? Ha nem élsz ilyen szereken az is hatni fog.
2021. febr. 8. 21:44
 15/22 A kérdező kommentje:
milyen teák használnának?
2021. febr. 8. 21:48
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Orbáncfű klinikailag bizonyítottan hatásos.

De van nyugtató teakeverék is, levendula sem rossz, csak főzd le őket rendesen és ugye hosszú távon ezeket sem javasolt inni.

2021. febr. 8. 21:51
 17/22 A kérdező kommentje:
köszönöm a hasznos válaszokat
2021. febr. 8. 21:53
 18/22 Angel3000 ***** válasza:
Szia! Orbàncfû gyògynövény segit! Teàt kell belölle fôznöd! Lehet kapni Baldrian nyugtatòt - nagyon jò natùr gyògyszer - Dm boltban kaphatò!
2021. febr. 9. 00:35
 19/22 anonim ***** válasza:

Nem tartom jó ötletnek nyugtatót szedni, de ha már mindenképp receptköteles gyógyszert szeretnél akkor ne az internetről és ne a feketepiacról szerezd be. Az lutri.

Az egyik legjobb vény nélkül kapható a Nervenflege, teák közül: macskagyökér (undorító az íze de talán a legerősebb) a citromfű, a komlótoboz. Vitaminok közül a magnézium és a D vitamin.

Szerintem gyógyszert ne szedj. Saját példámból mondom. Én is elkeztem 10-en évesen szedni, és rossz vége lett. Sőt, minimális mennyiséggel a mai napig nincs vége. Erős függőséget okoz. A hatása idővel csökken, így egyre többet kell belőle szedni. Pszichoterápia nélkül a betegség nem múlik el, ha abbahagyod a gyógyszert a tünetek visszatérnek.

2021. febr. 9. 06:44
 20/22 anonim ***** válasza:

ez a 2 tea is segíthet, a legtöbb patikában kaphatóak:

[link]

[link]

Áldott napot.

2021. febr. 9. 11:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!