Szerintetek anyám normális, hogy 24 évesen szülő figyelő kémprogramot rak a gépemre, ami képernyőmentéseket csinál, a meglátogatott oldalaimat, meg az összes leütésemet?
Meg hogy mindezt az öcsémmel szövetkezve csinálja.
Ezeket ki is nyomtatják
Amikor nyertem egy ipadet, akkor volt, hogy arra ébredtwm, hogy azt nyomják... Táskámban túrkálnak, egyik figyel, máik túrkál... Szobámban. Egy ideig az emailembe is belejártak.
Anyám meg is figyeltetett korábban a városban a kolleganője barátjával...
16 éves koromban mind a kettő benne volt, hogy anyám nyugtatókkal mérgezett és az öcsém is tudott róla, asszisztált...
Persze, milyen két éve??
Egyébként te vagy az a felhasználó aki folyamatpsan mocskolódik az oldalon és privátban, valamint femyeget embereket?? Te itt éles ki magad? Ezért egyébként simán fel is jelenthetnélek, ahányszor mocakoltál, fenyegettél meg, akár halálosan is! Szerintem te beteg vagy.
Ha nem tudsz elkoltozni én direkt provokatív dolgokra keresnek rá gyerekes de az ő viselkedes ük is az nyilván lehet nem oldana meg a problémát de legalább humoros lenne
öcsém a porszívocsovet dugja, anyám milf mit tegyek, terhes vagyok de nem tudom kitol vagy lehet gyereket csináltam a nyál kimutatja e (nem tudom a nemed csak azért mindkét opció) valószínű és ehhez hasonlók...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!