Akik pszichologushoz jarnak, ereztek mar ugy, hogy ha o nem lenne, az eletben sem tudnanak elmukodni?
A nővérem. 10 éve jár az átlag "baráti" 4500 Ft-ért heti kétszer (régen 3500, most már 6000/alkalom).
Az több, mint 4 millió forint, amiből kijött volna annyi minden. Szinte hozzá van kötve ahhoz az emberhez. Vegyük ehhez még hozzá a pszichiáter által felírt szereket és a felírás árát, ami úgy 10e/hó, máris majdnem 5,5 milliónál vagyunk. És csak mennek fel az áraik.
Mondjuk én nem vagyok pártatlan, utálom a pszichológusokat és a pszichiátereket is, szerintem az egész a lelkileg gyenge emberek lehúzása, egy áltudományos maszlag, főleg a gyógyszeres része.
Annak elhitetése, hogy csak velük lehet valakinek egészséges a lelke. Ja, azért kell évekig, évtizedekig járni, meg kapkodni be a bogyókat.
Én is hasonlóan érzek. Időnként félek hogy hamarosan vége lesz. Szerintem ezt mondani is fogom legközelebb.
Tulajdonképpen a terápia során tanulunk és így nem kéne nagyon mélyre esni (szerintem).
A terápiának arról kellene szólnia, hogy önjáróvá teszi a pácienst olyan értelemben, hogy a végén már nem szorul külső mankókra, azaz segítségre.
Nem szerencsés, ha kialakul ilyen függő viszony, mert akkor megreked ez a fajta fejlődés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!