Szociális fóbiásként, hogy kezdjek neki dolgozni?
3.Köszi.:)
ez talán beválhat.
Én is szociális fóbiás vagyok, amiket írtál, hogy még a boltba menés is nehéz, meg ilyenek, ezek nálam is így vannak. Ügyet intézni nekem rémálom, a telefonálás pedig... fú... Órákig készülök rá. Még a barátaimnak is nehezen veszem fel a telefont, pedig szeretem őket, de hát ez is mutatja, hogy ez már nem normális.
Én úgy igyekszem csinálni, hogy amit muszáj elintézni, azt minél gyorsabban csinálom. Ha szóba kerül, hogy fel kéne hívni valakit, akkor azonnal kapom a telefont és tárcsázok, mert onnan már nincs visszaút. Ha nem veszi fel, akkor szívás van, akkor megint pár órás nekirugaszkodás következik... :D
Ugyanez a többinél is, igyekszek kiüríteni a gondolataimat, nem agyalni rajta, mert akkor leblokkolok és a végén nem megyek sehova.
Én mondjuk annak a híve vagyok, hogy minél jobban beleugrik az ember a mély vízbe, annál könnyebben tanul meg úszni.
Én elképzeltem magam annak idején, ahogy lemaradok kb. a saját életemről emiatt, és így inkább mindig vakon léptem egyet, mielőtt elbizonytalaníthattam volna magam. Most is nehéz, mikor ilyen helyzet áll elém, de már tudom, hogy tudom csinálni, és már nem riaszt meg annyira.
Sziasztok.
Én vagyok a kérdező csak másik fiókból.
Sajnos semmi változás.
Voltam ilyen pszichológusnál de semmit nem ért.
sőt sokkal rosszabb lett mert eszembe juttatja hogy mentális beteg vagyok..
Nagyon beroskadtam magamba, interjúkra nem bírok elmenni ezért még mindig itthon vagyok önmagamba szorulva, még rollerezni se tudok kint pedig olyan szép az idő de egyszerűen visszatart valami.
szóval még dolgozom rajta de örülök hogy azért még érdeklődtök iránntam
ez megnyugtat.
:)
Szia ! Itt vagy még, olvasod ?
Azóta mi a helyzet veled ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!