A sok vizsgálat után is rosszul vagyok?
Rengeteg orvos látott már (háziorvos, kardiológus, neurológus, szem orvos stb.) de nem múlnak el a tüneteim, így nem tudok teljes,boldog életet élni.. Vérvétel jó, szívultrahang jó, ekg jó, CT jó, minden jó..
Tüneteim: hangyás látás, gyengeség, fényérzékenység, mellkasi fájdalom/nyomás, légszomj, a pulzusom az egekben (néha aludni sem tudok tőle) fejfájás, fülzúgás/csengés, néha zsibbadás, szédülés, köhögés, levegő kapkodás. Most pl úgy érzem hogy nem kapok levegőt és köhögnöm kell mert fura érzés van a mellkasomban. Ezek mitől lehetnek és miért nem múlnak el?🤧 Már lassan 1 éve szenvedek ettől.. Pszichológusnál is voltam nem hatott semmit.. Már attól félek, hogy meghalok
Valaki valami tipp? Valaki hasonló cipőben jár? Kérlek írj.
19/L

Hali, velem is ez van már lassan négy hónapja. Az egész fejfájással kezdődött, először azt hittem hogy vírus vagy kimerültség miatt van, de miután nem akart elmulni, novemberben én is el elmentem mindenféle vizsgálatra, de sehol sem találtak semmit. És bár a fejfájás azóta javult nálam, időnként még mindig van amikor érzem.
De leginkább ami zavar engem az az ősz vége felé megjelenő imbolygó szédülés, aminél olyan érzésem van mintha állandóan mozogna alattam valami. Emellett sokszor vannak nekem is szorongáshoz/pánikhoz hasonló tüneteim (fülzúgás, zsibbadások, fájdalmak, heves szív és pulzusverés), szóval nem tudom mit csináljak. Örökké meg nem akarok ezekkel élni. 😩

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!☺️
Igen, tavaly nyár óta kezdődőtt az egész miután leérettségiztem.. Horvátországban jött rám először ez az erős szívverés.. Néha van néha nincs..
Akinek ugyanilyen tünetei vannak jobbulást, remélem meggyógyulunk🥺

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!