Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Most Magyarországon lehetséges...

Most Magyarországon lehetséges az eutanázia depresszió miatt, és ha igen, felajánlhatók a szervek is?

Figyelt kérdés
2021. febr. 2. 17:57
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Nem, de a szervek felajánlhatók. Ha lenne is eutanázia, depresszió esetén nem kapnál engedélyt, mivel nem kezelhetetlen betegség.
2021. febr. 2. 17:58
 2/5 anonim ***** válasza:
36%
Ettől függetlenül az öngyilkosság legális, amíg el nem baltázod. Természetesen megjegyzem, hogy NEM szeretnélek rávenni ilyesmi dologra, mivel illegális és a fórum szabályzatát is megszegném, csupán TÉNYKÉNT közöltem.
2021. febr. 2. 17:59
 3/5 anonim ***** válasza:
70%
Nem, bazky, az eutanázia tilos. A kedvenc állatod, ha megbetegszik, elaltattathatod, de ha te betegszel meg, megvárják, amíg minden méltóságodtól megfosztva, emberi mivoltodból kifordulva, saját mocskodban fetrengve kiszenvedsz.
2021. febr. 2. 18:11
 4/5 anonim válasza:
100%
Én is csak tényként közlöm hogy még a lőfegyver által elkövetett öngyilkosságoknál is csak 80% a sikerességi ráta. Magyarul minden ötödik ember aki fejbelövi magát túléli, és szerintem elég szar lehet állkapocs meg frontális lebeny nélkül a mentőket tárcsázni. És akkor még nem is beszéltünk azokról akik nyaktól lefele lebénulnak mert rosszul csináltak valamit a kötéllel. Nem éri meg megpróbálni.
2021. febr. 2. 18:11
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

4

Így van. Képzeld el, hogy valaki a rengeteg sikertelenség miatt próbálja megölni magát, de még az sem jön össze. Rosszabbik esetben elveszti a teste feletti uralmát, és legközelebb meg sem próbálhatja.

2021. febr. 2. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!