Szulo nelkul mehet gyerek pszichologushoz?
21*
Honnan veszed hogy a szülőkkel van problémája???
Amúgy meg ha így van akkor tessék a szülőkkel le ülni és megbeszélni a gondokat. Szóból ért az ember. Ha nekem bajom van anyámmal akkor megmondom a szemébe nem a háta mögött ki beszélem.
23*
Ha depressziós akkor kombinátl terápiát szoktak adni.
Pszichoterápia + Gyógyszeres terápia.
en ugy tettem fel a kerdest aztan,hogy eleinte ne legyenek belevonva a szulok, legalabbis jobb lenne. hogyha gyogyszeres kezelesre szorul, akkor termeszetesen szuloknek is jelen kell lenni.
de amikor mondta az anyjanak, hogy pszichologushoz akar menni, az anyja kirohogte, meg nagon merges lett. ettol fuggetlenul probalja meggyozni az anyjat, hogy a tudataban menjen el pszichologushoz.
"Amúgy meg ha így van akkor tessék a szülőkkel le ülni és megbeszélni a gondokat. Szóból ért az ember. Ha nekem bajom van anyámmal akkor megmondom a szemébe nem a háta mögött ki beszélem."
Kivéve, ha pl. az anyád a probléma, mert ver, vagy lelkileg bánt, vagy nem áll melletted, hanem más valakit részesít elönyben.
A legtöbb embernek ha a szülövel van olyan gondja, amivel pszichológusohoz kell fordulnia, akkor a "megpróbáljuk megbeszélni" szinten vagy túl van, vagy a szülövel ilyenröl szó sem lehet, mert nem hajlandó a gyerek problémáival foglalkozni!
Nem tudom eldönteni, hogy ennyire naív vagy ennyire buta vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!