Segítség! Borderline vagyok! Nagyon rosszul vagyok! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nagyon rossz a hangulatom legszívesebben megölném magam vagy valaki màst ùgy èrzem hogy dögöljön meg a világ! Volt már kettő öngyilkossági kísèrletem az életemben a màsodok alkalomkor magamra gyújtottam a szobámat amièrt letartóztattak és fél évet voltam előzetesben most háziőrizetben vagyok és egyre szarabbul!
Megèri felhívni a kékvonalat?
#depresszió #személyiségzavar #pánik #szociopata #antiszociális személyiségzavar #Bordeline személyiségzavar
2021. jan. 29. 18:18
11/14 A kérdező kommentje:
Hát regebben minden nap futni jartam. Most igyekszek erre visszaszokni.
2021. febr. 15. 05:31
12/14 anonim válasza:
A szociopátia hogy jön ehhez? Borderline az teljesen más. Pszichiátert kéne felkeresni.
13/14 A kérdező kommentje:
A Borderlineal gyakran együtt jár az antiszociális személyiségzavar
2021. febr. 16. 02:53
14/14 anonim válasza:
Az remek. Én diagnosztizált borderline vagyok, és még jópár finomság. Antiszocra is vizsgáltak, később azt mondták, hogy csak akkor tudják eldönteni, hogy van e, ha 2 hónapot még maradok a kórházban. Hát nem maradtam. De lelkifurdalásom még nem volt ebben az életben, szóval franc se tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!