Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ma reggel az élet teljesen a...

Ma reggel az élet teljesen a padlóhoz vágott. Hogyan álljak fel? A többi lent.

Figyelt kérdés

Ma reggel történt egy dolog ami teljesen a padlóhoz vágott...

Pedig már minden nagyon jól alakult és egy teljesen jól működött és minden úgy alakult ahogy szerettem volna, de most az élet próbára tett.

A dolog ami történt azt nem mondanám el mert nem értenétek meg hogy miért görcsölök ezen mert nincs benne semmi...

De nagyon tarkón vágott engemet ez a dolog lelkileg.

Csak annyit mondok hogy nem haláleset és nem is szakítás.

Már az ájulás és a hányinger kerülget és ez a dolog egy nagy lavinát indított el a lelkemben.

Egyszerűen a sarokban teljesen magam alatt vagyok és nem tudok felállni ebből a lelki helyzetből.

Pedig én felakarok állni, de nem tudok felállni

Örülnék bíztató zenéknek vagy idézeteket.

Egyszerűen elkezdett a jellemem teljesen megváltozni és mindent más szemszögből látok már.

De én akkor is fel akarok állni ebből a lelki helyzetből.

Nem tudom hogy mi tévő legyek vagy merre forduljak.

Csak görcsölök ezen a dolgon.

De hogyha most nem tudok felállni akkor ez így marad és nem tudok rajta változtatni...

Valahogyan fel kéne állnom.

De elvesztettem minden jókedvemet humoromat és büszkeségemet.

Próbára tett az élet de én teljesen a padlón vagyok és nem megy tovább lépni...

Kérem segítsen mert már nem tudom mi tévő legyek.

2021. jan. 29. 09:53
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem senki nem néz hülyének!

EGy kicsit (nem is kicsit) túlreagálod ezt a dolgot - egy félévi osztályzat kb. semmit nem jelent a jövőd szempontjából.

Más apró negatív dolog is ennyire kikészít téged?

A "számtalan ok" nekem erre enged következtetni...

Tehát a rossz osztályzat csak egy okozat, de nem a valódi ok.

2021. jan. 29. 10:49
 12/25 anonim ***** válasza:
Én meg is buktam egyszer félévben, aztán kitűnő eredménnyel diplomáztam, méghozzá három szakon egyszerre. Csak azzal foglalkozz, ami fontos, ne pazarold az életedet arra, hogy ostobaságokkal foglalkozol.
2021. jan. 29. 11:15
 13/25 anonim ***** válasza:
Ha ettől így összetörtél, az jó, mert ezek szerint nincs semmi más gond az életedben.
2021. jan. 29. 11:28
 14/25 A kérdező kommentje:

Épp ezaz hogy semmit sem szoktak túl reagálni

Sőt legtöbbször teljesen közömbös vagyok.

De ezt most valahogy mégis túl reagálom de szerintem azért mert ez szorgalom jegy. És itt van az hogy értem hogy a tanárok miket mondhattak hogy ezért annyi de ennek egy része félre értés. Teljesen véletlen dolgok. És mindig ez van hogy hogy ilyen apró megmagyarázhatatlan félre értések és nem akarnak nekem hinni hanem teljesen abba hisznek amit gondolnak. És azt gondolják hogy hazudok pedig nem. És ebben az évben tényleg mindenre odafigyeltem és vigyáztam de mégis történt olyan.

Mint pl három hete volt az hogy az egész a tanár hibája volt és mégis a tanár azt gondolta hogy én vagyok a hibás pedig nem...

És ebből még egy csomó ilyen van. És ezek valahogy mindig velem történnek.

Egy nagy rakás szerencsétlenség vagyok!

2021. jan. 29. 11:32
 15/25 A kérdező kommentje:
*szoktam
2021. jan. 29. 11:35
 16/25 anonim ***** válasza:
Figyelj, én világéletemben mérnök szerettem volna lenni, nagy álmokkal. 9.félévkor buktam matekból. Idén vagyok végzős, 90+%os próbaérettségiket írok, most adtam be a jelentkezésem a BME-re. Sajnos csak négyes lettem matekból félévkor. Igen, megtörtént. Nem kell szépíteni. De nem ez számít. Fel a fejjel, bármire képes vagy. A legjobbakat kívánom. Büszke vagyok rád, hogy elmondtad. Még sokra viszed.
2021. jan. 29. 11:42
 17/25 anonim ***** válasza:
Sőt, a matektanárom nem vette komolyan (aki matek és fizika doktorival is rendelkezik), hogy a BME. Mondta, hogy oke, de kössem fel a gatyámat. Ez engem rendkívül motivál..
2021. jan. 29. 11:43
 18/25 anonim ***** válasza:

14: szerintem kezdeményezz egy beszélgetést az iskolapszichológussal.

A szüleiddel beszéltél már erről?

2021. jan. 29. 11:44
 19/25 anonim ***** válasza:
Szerintem is el kéne menned egy pszichológushoz, mert akár dolgozni mész érettségi után, akár továbbtanulni, az ilyen élmények megsokszorozódnak a felnőtt életben. Akkor mi lesz, az idegosztályra kerülsz? Rendbe kell hozatnod az idegeidet, mielőtt még kilépsz a nagy büdös, gonosz életbe. Ott aztán tényleg lesznek majd szemétségek, meg rosszindulat. Azt hogyan viseled majd?
2021. jan. 29. 11:53
 20/25 anonim ***** válasza:
19: pont akartam én is írni, hogy a munkahelyi életben az ilyen negatív reakciók _mindennaposak_ lesznek - főleg ha valaki ennyire érzékeny.
2021. jan. 29. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!