Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek mi baja a hugomnak...

Szerintetek mi baja a hugomnak? Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Szerintem ez nem normális hogy egésznap nem jön ki a szobájából,nem csinál semmit csak az ágyban fekszik és telefont nyomja vagy alszik. 1x eszik egy nap az is csak akkor amikor már mindenki fekszik és egyedül van a konyhában.

Szüleim szerint nincs neki semmi baja és hagyjam békén. Most lesz 17 éves.

Én 20 vagyok.

2021. jan. 28. 22:45
 1/5 anonim ***** válasza:
65%
Tipikus tini, durcis időszakban van, a depresszió sem egy elhanyagolható opció. Majd kinövi.
2021. jan. 28. 22:46
 2/5 anonim ***** válasza:
69%
Szia! Egyidős vagyok a húgoddal, de rám személy szerint nem jellemző ez a viselkedés. Nem tudom milyen a kapcsolatotok, de esetleg megkérdezheted, hogy minden okés-e vele, nem bántja-e valami. Ez az időszak mindenki számára "depressziós" kicsit, a legtöbb szociális lehetőség most szinte nem is létezik. Próbáld meg kicsit kirángatni ebből a helyzetből, ha pedig nincs semmi baja, és jó neki ez a helyzet, akkor hagyd gondolom majd elmúlik. Sok sikert!
2021. jan. 28. 22:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Ja, azt amúgy teljesen elfelejtettem, hogy majdnem mindenhol lockdown-szerűség van, így nem is lehet sok mindent csinálni.
2021. jan. 28. 22:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Érdemes lenne megkérdezni tőle! Ha csak 1x és mindenkitől távol eszik, akkor eleve valószínű, hogy éhezteti magát, ahogy viselkedik pedig depresszióra utal. Ha nem is mondd semmit, akkor is érdemes neki elmondani, hogy aggódsz érte, és ha úgy érzi bármikor fordulhat hozzád segítségért!
2021. jan. 28. 23:01
 5/5 anonim ***** válasza:
És itt vagyok én, aki azért eszik egyedül, hogy ne lássák, mennyit zabálok.
2021. jan. 28. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!