Mit csináljunk? 9 éves húgomnak nagyon fáj a hasa a bal alsó- és közép részen. Gyorsan légyszi!
Figyelt kérdés
Kb fél órája fáj, először gyengénk kezdett, de mostmár magzatpózban fekszik, nem tudja kinyújtani a lábát, mert akkor nagyon fáj. Most kap be ilyen görcsoldó gyógyszert.
Ha nem múlik, Apukám beviszi a kórházba.
Szerintetek mi lehet a baj? Nagyon félek. :(
2013. okt. 27. 18:44
1/10 anonim válasza:
Ti normálisak vagytok? Komolyan itt vártok megoldást, ide írkáltok hülye kérdéseket miközben a gyereknek bármi baja lehet? AZONNAL INDULJATOK A KÓRHÁZBA!!! Szerencsétlen életképtelen idióták gyülekezete... jézusom...
2/10 anonim válasza:
Lehet vastagbél gyulladás. Orvos azonnal..
3/10 anonim válasza:
Ugyan az történt velem kiskoromban, injekciót kaptam, menjetek orvoshoz. Majdnem fél napot feküdtem így én is, és egy szuri megoldotta. Nem rég ugyan ez volt a baj, akkor meg azt mondta az orvos, hogy túl kevés folyadékot iszok. De mindenképp menjetek orvoshoz.
4/10 A kérdező kommentje:
ÉN írogatok. Szüleim fent vannak. Anyukám nem is tudja. Annyira hihetetlenek vagytok! :) Inkább nem írok semmit, oké?
2013. okt. 27. 18:55
5/10 anonim válasza:
Akár meg is halhat,vakbél-gyulladás,perforálódik és kaput.Azonnal orvoshoz,legalább ügyelet.
6/10 A kérdező kommentje:
És ilyen már nekem is volt, régebben, Anyáék rögtön bevittek a kórházba, ahol megállapították, hogy nincs semmi bajom, hazajöttem, még mindig nagyon fájt, elaludtam, felébredtem, aztán tökéletesen voltam.
És nem volt vakbél, se vesegyulladásom.
2013. okt. 27. 18:58
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi, harmadik!
Szerintem ez lesz, hogy indulnak a kórházba.
2013. okt. 27. 18:59
8/10 A kérdező kommentje:
Várjatok!
Elmúlt a hasfájás. Egyik pillanatról a másikra.
2013. okt. 27. 19:00
9/10 anonim válasza:
Lehettek a bél görcsei, akár bélelzáródás, ami mégiscsak megoldódott valahogy. Ezekkel tényleg azonnal ügyeletre (nem kórházba) kell menni azonnal, mert ha egy ilyen durvább probléma van (pl a bélelzáródás) ott minden perc számít, és simán bele is halhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!