A pszichpaták képesek valamilyen szintű érzelmekre, úgy értve, hogy ez az állapot is helyezkedhet el egy skálán a súlyostól az alig észlelhetőig?
Figyelt kérdés
Egy pszichopata tudja magáról, hogy ő az? Dühkitörèsekre miért képesek, ha egyáltalán nincsenek érzelmei? Vagy ez az egyetlen amit átélnek? Hogy kell elképzelni az ő gondolkodàsukat? Teljesen üres? Nem örül semminek, nincs semmi arcmimikája? Vagy a mimika, mosoly stb csak egy tanult dolog? Megtanulja, hogy melyik szituban milyen fejet kell vágni? Ha nincsenek érzelmeik, akkor ritka esetekben miért képesek gyilkolni?( azt èrtem, hogy nincs benne bűntudat) Valami élvezeti értéke csak kell, hogy legyen mert nem csinálná. Vagy vannak érzelmeik, csak sokkal kisebb intenzitással, ezért csinálnak durva dolgokat, mert akkor képes èrezni? Hogy kell ezt elképzelni?2021. jan. 25. 01:11
1/3 anonim válasza:
Úgy kell elképzelni, hogy nem félnek, és nincs lelkiismeretük (ezért nem is szoronganak).
2/3 anonim válasza:
Vágya pedig valószínűleg van. Drága telefon, gazdag élet.
Gondolom ennek a célnak az eléréséhez nem igazán ismer felelmet, szorongást, buntudatot.
De úgy tudom hogy nem mindenkiből lesz pszichopata, csak minden ötödik érzelem mentes emberből.
De valaki megerősíthetné, vagy cáfolatná ezt.
3/3 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom minden érzelemmentes ember pszichopata, csak nem mindegyik veszélyes. Ez mindegy is. Én is annyit tudok amit az internet leír. Szerencsére
2021. jan. 27. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!