Hogyan lehet nem ilyenekre gondolni, nem bebeszelni magamnak dolgokat? Erzem, hogy kezdek megbolondulni!
Alapinfok rolam: 20 eves, elsoeves egyetemista lany vagyok, aki boldog, de sajnos tavkapcsolatban el mar 2,5 eve.
Az utobbi 1,5 egyre tobb emberrol tudtam meg, hogy daganatos es borzasztoan megerint, mert 10 eves koromban meghalt a legjobb baratnom emiatt. Folyton arra gondolok, hogy biztos nekem is komoly bajom van (ha faj a fejem, akkor agydaganatra gondolok, ha szekrekedesem van, akkor pedig vegbelrakra, ha nehezen kapok levegot vagy akad, akkor pedig egybol az ugrik be, hogy biztos a tudommel van valami baj pl)
Nagyon figyelek magamon mindent.. Probalok egeszsegesen elni, szedek vitaminokat is, de ugy erzem hogy az allando stressz (vizsgak, az utazasi korlatozasokkal ritkabban talalkozhatunk a baratommal..) teljesen legyengit. Szeptemberben voltam rakszuresen, rontgenen, ultrahangon, vervetelen es akkor semmit nem talaltak, de felek, hogy valami kiujulhatott azota :( gyakori fejfajas, hetek ota tarto tusszoges, enyhe, de zavaro mellkasi fajdalom utalhat barmi ilyesmire? :(
bocs, hogy felvetem, de tuti nem covid a mellkasi fájdalom, fejfájás?
Szerintem próbálj pihenni sokat.
Egyébként valahogy az segíthet. És ez duplán. Ha valahogy együtt tudsz azzal élni, hoogy bármikor véget érhet a történeted. Azért duplán, mert adhat egy intenzitást, éberséget is az életnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!