Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan lehet nem ilyenekre...

Hogyan lehet nem ilyenekre gondolni, nem bebeszelni magamnak dolgokat? Erzem, hogy kezdek megbolondulni!

Figyelt kérdés

Alapinfok rolam: 20 eves, elsoeves egyetemista lany vagyok, aki boldog, de sajnos tavkapcsolatban el mar 2,5 eve.

Az utobbi 1,5 egyre tobb emberrol tudtam meg, hogy daganatos es borzasztoan megerint, mert 10 eves koromban meghalt a legjobb baratnom emiatt. Folyton arra gondolok, hogy biztos nekem is komoly bajom van (ha faj a fejem, akkor agydaganatra gondolok, ha szekrekedesem van, akkor pedig vegbelrakra, ha nehezen kapok levegot vagy akad, akkor pedig egybol az ugrik be, hogy biztos a tudommel van valami baj pl)

Nagyon figyelek magamon mindent.. Probalok egeszsegesen elni, szedek vitaminokat is, de ugy erzem hogy az allando stressz (vizsgak, az utazasi korlatozasokkal ritkabban talalkozhatunk a baratommal..) teljesen legyengit. Szeptemberben voltam rakszuresen, rontgenen, ultrahangon, vervetelen es akkor semmit nem talaltak, de felek, hogy valami kiujulhatott azota :( gyakori fejfajas, hetek ota tarto tusszoges, enyhe, de zavaro mellkasi fajdalom utalhat barmi ilyesmire? :(

2021. jan. 22. 23:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%
Sehogy
2021. jan. 22. 23:46
 2/16 77cc válasza:
Hipohender tünetedvan le írtak alapján menj el egy pszichológus hoz írfel neked erre szerintem valami gyógyszert amitől elfog mulni
2021. jan. 23. 07:43
 3/16 77cc válasza:
Vagyis pszichiáter hez nem pszichológushoz mert pszichológus nem irhatfel csak pszichiáter
2021. jan. 23. 07:45
 4/16 77cc válasza:
2021. jan. 23. 07:53
 5/16 anonim ***** válasza:
0%

bocs, hogy felvetem, de tuti nem covid a mellkasi fájdalom, fejfájás?

Szerintem próbálj pihenni sokat.

Egyébként valahogy az segíthet. És ez duplán. Ha valahogy együtt tudsz azzal élni, hoogy bármikor véget érhet a történeted. Azért duplán, mert adhat egy intenzitást, éberséget is az életnek.

2021. jan. 23. 15:41
 6/16 A kérdező kommentje:
Mar jo nehany hete faj, augusztusban mikor fajt akkor teszteltek, majd mikor negatov lett, annyit mondott a haziorvosom hogy pihenjek a hetvegen es elmulik... 1 honapig fajt elotte es utana is meg nehany hetig, de szerinte ami 1 honapja faj az egy hetvege alatt pihenessel elmulik.. :)
2021. jan. 23. 16:25
 7/16 anonim válasza:
valószínűleg hipochondriában szenvedsz, amikor is amúgy nincs semmi bajod az ég világon,de mégis beképzeled magadnak. én a hangokkal vagyok így, főleg a harang hangjával. múlt hét óta nem tudom kiverni a fejemből, közben amúgy tudom hogy nem harangoznak de én mégis beképzelem magamnak. én személy szerint nem készülök ezzel még pszichiátriára menni,bizom benne hogy egyszer átmegy rajtam de ha te úgy érzed szükséged van ilyesmire, csak bátran.
2021. febr. 20. 10:53
 8/16 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Mar egy hete faj a fejem es ahogy gondolok ra (es olvasom, hogy mi lehet), egyre erosebben faj
2021. febr. 20. 12:37
 9/16 anonim ***** válasza:
Szoktál kimozdulni? Menj el sétálni kicsit rendszeresen. Ha van természet közelben még jobb. Tényleg próbáld meg. Akármennyire nem hangzik meggyőzően.
2021. febr. 20. 15:04
 10/16 A kérdező kommentje:
Szoktam setalni, most karantenban voltam es azalatt fajdult meg a fejem es mar 5 fele gyogyszert kiprobaltam es semmi. Mar felek hogy agydaganat
2021. febr. 20. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!