Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mitől lehetnek ezek a tünetek?...

Mitől lehetnek ezek a tünetek? (lent kifejtve)

Figyelt kérdés

Valami nincs rendben, volt már hasonló de nem a semmitől. Most nem lenne rá ok, de rajtam van egy megmagyarázhatatlan idegesség, ami nehezen írható le. Olyan mint amikor izgulok valami miatt, olyan érzés néha mintha mindjárt elsírnám magam. Az izmaimban is érzem a feszültséget, mintha egy láthatatlan remegés lenne rajtam (fizikailag nem remegek), gyengének érzem magam. Zavarnak a kissé erősebb hangok, sóhajtoznom is kell néha.

Nem tudom hogy ettől-e, de kedden és ma hajnalban is erős hasgörcsre ébredtem, hasmenésem is volt. Vagy ez okozza ezt, vagy fordítva, nem tudom eldönteni. Akinek volt már ilyen és kiderült hogy mi volt az oka, az írhatna.

2021. jan. 22. 22:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Ilyenem nem volt, de azt ajánlom keress fel egy orvost minél előbb nehogy nagyobb baj legyen.
2021. jan. 22. 22:21
 2/2 A kérdező kommentje:
Hétfőn voltam szemvizsgálaton, ott kaptam pupillatágító szemcseppet, ennek nem tudom lehet-e ilyen mellékhatása. Vagy elkaptam valami betegséget.
2021. jan. 22. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!