Mi legyen (kifejtve lentebb)?
Figyelt kérdés
20éves srác vok se multam se jelenem se jövőm...
soha életemben semmi igazán jót semmi érdekeset nem csináltam teljesen átlagos gyerek átlagos-rossz tanulmányi eredményekkel...
világéletemben a hallgatag kategóriába tartoztam, nincs olyan barátom akivel igazán megérteném magam...
csajozni nem tok soha nem jön össze... egyetemről most rúgtak ki... teljesen magányos vagyok... a függőségemről meg akkor már nemis beszélek szgépfüggőség...
aztán meg ezaz egész Isten létezik-e vagy sem dolog is....bocs ki kellett adnom most
2011. máj. 15. 22:32
1/4 anonim válasza:
Màr is jobban érzed magadat, mert kiirtad és észrevetted a hibàidat. Fel fogsz ébredni és rendes ùtra térsz.Sok sikert hozzà!
2/4 anonim válasza:
felvételizz máshova, új barátok, a tárgyaidat elfogadtatod, nincs veszve semmi! vedd fel a kapcsolatot az elfeledett barátaiddal, mozdulj ki, sportolj, keress elfoglaltságot!
3/4 anonim válasza:
mintha én írtam volna pár éve ... de még most is ez van :S
pszichológusnál voltál már?
4/4 A kérdező kommentje:
nincs pénzem pszichora megaztán nemis hiszek bennük....
2011. máj. 16. 07:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!