Pszichológus vagy pszichiáter ?
Figyelt kérdés
Ha "csak" pszichológushoz megyek el (akinél csak beszélgetés van) akkor ha az állapotom gyógyszeres segítséget igényel akkor külön elkell mennek pszichiáterhez is ?!
Érdemes olyan szakembert keresni aki mindkettő egyben ?
Bocsánat ha nagyon tudatlan a kérdésem, előre is köszönöm a válaszokat!
2021. jan. 21. 19:03
1/6 anonim válasza:
Pszichiáter tud csak gyógyszert felírni, ha az indokolt.
2/6 anonim válasza:
Majd a pszichológus eldönti hogy kell e menned pszichiáterhez is. Jobb lenne ha gyógyszer nélkül tudnának segíteni.
3/6 A kérdező kommentje:
Érdemes olyan szakembert keresni aki mindkettő egyben ?
2021. jan. 21. 19:28
4/6 anonim válasza:
Attól függ, hogy mi a problémád. Lehet burn out szindrómával nem mennék pszichiáterhez, inkább pszichológushoz
5/6 anonim válasza:
első, én is így tudtam sokáig de házi orvos is felhírhatja nem csak szakember, és nem csak ha indokolt, sőt sokszor annak írják fel akinek nem kéne.
6/6 István12345a válasza:
A kérdésre egyikőtök se válaszolt.
Próbáltam utána keresni:
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__..
Az első válasz talán segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!