Drogozásról beszélhetek részletesebben a pszichiáteremnek?
Tudja hogy toltam ezt-azt, de ritkán szokott erről szó lenni.
Még a terápia elején mondta, hogyha bármi témám van, bevihetem és lehet arról szó. Na én szívesen beszélgetnék a drogos élményeimről, következtetésekről, hogy miket gondolok az egészről, vagy mi volt az ami miatt beleragadtam ebbe abba, vagy nagyon megtetszett, vagy épp ellenkezőleg, megutáltam adott drogot.
Szóval ez lehet így szerintetek?
Miért? Szerintem a rendőrség soha sem fogja bántani az ilyen problémával orvoshoz fordulókat. Sőt, sok esetben buzdítják a függőket, hogy kérjenek segítséget. Visszaélés miatt meg senki sem ül börtönben. Azért van az elterelés is. Inkább próbálják a függőt társadalmilag hasznossá tenni mint elítélni
Ha leáll az mindenkinek jó, a függőnek is, a családjának is, adófizető ember lesz, kevesebb költséget jelent hosszútávon az egészségügynek, és a rendőrség munkáját is könnyíti, hogy nem örjöngenek mindenhol beállt emberek. Vagy nincsenek kidőlve 10-en minden parkban.
Szóval, miért bántanák azt aki segítséget kér?
Biztos minden héten bemennek minden rehabra, és elviszik azt a 20 embert bilincsben akit ott találnak, hetente cserélődik a társaság. Ez nem kicsit életszerűtlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!