Vannak ilyen mély hangok amiket horrorfilmekben használnak, mai napig nem tudom, de félelem ül le rajtam mikor hallok ilyen zajt vagy zenét vagy bármit.... Mi ez és miért?
Figyelt kérdés
Elöbb egy kocsiban ilyen zaj volt pár másodpercig és már egyből rettegni kezdtem majdnem , de nem tartott olyan hosszú ideig a zaj, hogy meglegyen.2021. jan. 18. 22:05
1/1 anonim válasza:
Alábecsülik de egy film zenéje nagyban hozzájárul a pszichés hatáshoz. Én egyszer néztem olyan videot ahol horrorfilmek alá utólag romantikus zenét vágtak. Teljesen más hatást kelt, vagy szimplán semmit se vált ki.
Az, hogy meghallottál egy ilyen zajt, az agyad valószínűleg egyből összekötötte valamelyik film hatásával. Akkor is ha nem ismerted fel, és nem tudatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!