Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi lehet a bajom?

Mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés
Nem vizsgáltak ki rendesen, de néha úgy érzem, mintha nem is ebben a világban élnék, csak a saját fejemben... Zavarosak a gondolataim, téveszméim vannak és képzelődők... A bipolaritást már megállapították... Feltételeztek nálam skizofréniát is de csak 17 éves vagyok, és ha szedem a gyógyszert csak párszor hallok hangokat. A fura fények természetesek. Szoktam apró csínytevéseket csinálni (talán ez is számít) ömm meg érzem a túlvilági erőket. Nem értek ehhez a betegséghez, szedek anti pszichotikumot, de ígyis egyre feledékenyebb is vagyok (legalább háromszor felejtettem el mit akartam írni) érzem a démonokat, és mivel 160-as a logikai iq-m a környezetem is tönkremegy körülöttem, mert igaz amit mondok, így valóságnak élik meg... Nagyon akaratos is vagyok. Nem tudom mi lehet ez az egész, mintha ez nem is én lennék... Lehet, hogy én vagyok a démon aki megszállta magamat... De hiszek Istenbe... Elnézést, a végén szemléltettem egy őszinte gondolatmenetet. Légyszíves ne nézzetek bolondnak, de már nagyon félek!

2021. jan. 17. 23:14
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Jézusom!😓 Az nem lenne jó!
2021. jan. 17. 23:55
 12/13 A kérdező kommentje:
Nem nagyon merek másoknak erről beszélni, mert ha azt mondják, hogy halucinálok, akkor csak jobban megilyedek!
2021. jan. 17. 23:57
 13/13 anonim ***** válasza:

Én is skizofréniára tippelnék, de nem vagyok pszichológus, így néhány tünetből nem tudom megállapítani. A lényeg, hogy ne add fel. Az előző válaszoló válaszát pedig én is támogatom: Keresned kellene egy új pszichológust. Hidd el, ha találsz egy normálisat - márpedig a nagy részük az, hatalmas pech, ha pont rosszat fogsz ki -, akkor nem fog hülyének nézni, hiszen az a dolga, hogy segítsen neked. Elhiszem, hogy félsz, de hajrá, nem lehet belőle semmi baj, addig kell keresni, amíg meg nem találod a tökéletes pszichológust, akinél nem érzed azt a negatív energiát, gúnyolódást.

Remélem, hogy hamarosan jól leszel, erős vagy, nincs semmi veszve, csak keresned kell, hisz aki keres, az talál! ^^

2021. jan. 18. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!