Miért csak most kezdem érezni a hatását?
Ideje belekezdened valamilyen küzdősportba!
Aztán majd a bosszúnak is eljön az ideje!
A karma mindenkit megtalál.
Szia,
Én is hasonló cipőben járok, mint te. Fontos, hogy tudd, hogy ezek olyan régebbi beidegződések, amik sajnos az emberben benne maradnak, mivel akkor ez megviselt téged, és ez sajnos nem múlik el egyik pillanatról a másikra, de ezeket tudtommal hosszas munkával, de fel lehet ismerni, és némi tudatossággal ezeket át lehet keretezni. Mindenestre egyáltalán nem vagy hibás, és ne is ostorozd magad ezért.. Adj magadnak időt, és próbálj meg tudatosabb lenni, tehát például figyeld meg a gondolataidat; ha jön egy olyan gondolat, hogy "jaj már megint nem sikerült, nem vagyok elég jó" és társai, akkor ezt fordítsd át abba, hogy "oké, ez nem sikerült, de elégedett vagyok magammal, mert mindent megpróbáltam, hogy sikerüljön". És aztán ezt próbáld meg elengedni.
Remélem segített valamit.
De én javaslom, hogyha ez nagyon zavar és tartósan is problémát jelent ez neked, akkor keress fel egy szakembert (pl. pszichológus), aki segít neked ezeket feldolgozni és segít ezek kezelésében is. Vagy vegyél egy könyvet, ami ezeket a témákat boncolgatja.
Remélem tudtam segíteni :) És kitartást, sok sikert ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!