Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Fluanxol depot kapok mi a...

Róbert dávid kérdése:

Fluanxol depot kapok mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
Tegnap kaptam meg,azt mondták nekem pár napot kell várni vele mire elkezd hatni,elvileg 4 hetente kapom. Kicsit félek be adatatni magamnak legközelebb,mégis megszúrnak.29/F

2021. jan. 12. 11:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ezzel nem lesznek azok a tüneteid, amiktől őrültnek látszol. Tudsz normálisan viselkedni tőle, se hallucinációk, se semmi súlyosabb. Rokonom kapta, úgy lehetett vele beszélni a Fluanxol hatása alatt, mintha nem is lenne beteg. Anélkül csak egy halandzsanyelven hebegett-habogott, meg rátámadt az emberekre az utcán, hogy követik őt és összeesküdtek ellene.
2021. jan. 12. 11:33
 2/14 A kérdező kommentje:
Én nem érzek tőle semmit,csak feszült vagyok és sírógörcsöm volt
2021. jan. 12. 12:39
 3/14 A kérdező kommentje:
Bevettem plusz rivotrilt,meg anyukám öngyilkos akart lenni miattam és elkezdtem sírni de szerencsére nem lett az
2021. jan. 12. 12:40
 4/14 A kérdező kommentje:
Nem érzek tőle semmit mitől lehet? vagy még várni kell vele?
2021. jan. 12. 13:30
 5/14 anonim ***** válasza:
Fejfájást meg hányingert szoktak tőle érezni a beadás napján, de idő kell, míg elkezd hatni, viszont tényleg működik, majd meglátod, és két hozzátartozómon is tapasztaltam a hatását.
2021. jan. 12. 14:25
 6/14 anonim ***** válasza:
A tünetmentességhez jó, de a gyógyuláshoz szükséges lehet a mélylélektani terápia (integratív, vagy transzperszonális)
2021. jan. 12. 15:21
 7/14 anonim ***** válasza:
Skizofréniából nem lehet kigyógyulni.
2021. jan. 12. 15:40
 8/14 A kérdező kommentje:
En nyugtalamsagot meg feszultseget erzek a szuritol most csinaljak?
2021. jan. 12. 15:56
 9/14 anonim ***** válasza:
Semmit, vannak mellékhatásai, hosszabb távon segít. Az első egy-két nap mindig rossz a beadáskor, van, aki hány, van, akinek fáj a feje, te meg feszült vagy. Elvileg a második nap után nem lesz rossz, persze neked most kezdik adni ezt a szert, a szervezetednek meg kell szoknia. A rokonom nem szerette, mert amikor azt hallucinálta, hogy próféta, az jó érzés volt neki, a Fluanxoltól meg elmúltak a hallucinációk.
2021. jan. 12. 17:45
 10/14 A kérdező kommentje:
Nem múltak el ideges,és depressziós vagyok tőle. és ha nem múlik el?
2021. jan. 13. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!