Lehetséges teljes érzelem mentességet elérni?
Figyelt kérdés
Úgy hogy többé ne éreztek semmit, vagy csak nagyon ritkán, akkor is csak tompán. Ha lehetséges, akkor hogyan?2021. jan. 6. 19:50
1/5 anonim válasza:
Antidepresszáns
De nem jó semmit se érezni
2/5 A kérdező kommentje:
És gyógyszer nélkül nem lehet? Mert azt nem tudok szerezni, meg nem is akarok ráfüggni.
2021. jan. 6. 20:24
3/5 anonim válasza:
Én szedek antidepresszánst (10 mg Escitil minden nap) és nem mondanám, hogy nem érzek semmit. Amire kaptam (depresszió, öngyilkos gondolatok és szorongás) azokat megszűntette, de pl. játék közben ugyanúgy felcseszem magam. Lazább vagyok, mint előtte, de az érzelemmentességtől nagyon messze vagyok.
4/5 anonim válasza:
Sok meditációs gyakorlással elvileg le lehet választódni a gondolatokról, és így aztán nem tudják elvinni az embert az érzelmek sem. Tehát teljesen fel lehet oldani a gondolatokkal/érzelmekkel történő azonosulást.
Viszont én pl több mint 10 éve gyakorlok zen meditációt. Nekem eddig nem sikerült. Viszont szerintem lehetséges - csak több gyakorlás kell..
5/5 anonim válasza:
Lehet. De elobb kell legyen egy deperszonalizacios betegseged.
En sokszor erzem ugy, hogy nem is letezek, annyira nem erzek semmit sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!