Ez normális dolog?
Néha az álmaim ,,megvalósulnak". Mondjuk, azt álmodom, hogy valaki megfogja a csuklóm,és arra ébredek az éjszaka közepén, hogy valaki a csuklómat fogja. Ilyenkor fura állapotba kerülök. Ébren is vagyok, és látom, hogy valaki fogja a csuklóm, de ugyanakkor alszom is, mert az álmom folytatódik a fejemben, tehát még elvileg alszom. Reggel pontosan emlékszem rá, hogy az eset megtörtént.
Olyan is volt már, hogy azt álmodtam, hogy elvittek egy tárgyat a szobámból, és láttam, hogy elvitték, emlékeztem rá, de reggel persze ugyanott volt.
Ezen kívül nincs semmi mentális vagy egészségügyi problémám, az alvással eddig nem volt bajom, ez a fura dolog az utóbbi 4 hónapban jelentkezett. A sötétben nem félek, hallucinálni sem szoktam, és azt szeretném megtudni, hogy ez normálisnak számít-e, illetve valakivel történt-e már hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!