Félek pszichológushoz menni?
Eloszor is: az idegessegtol nem tudsz osszeesni, mert osszeeseskor lemenne a vernyomasod, de idegessegkor felmegy, ettol ne felj. :)
Nem azt mondom, h nincsenek taplo paraszt pszichologusok, akikkel nem lehetne negativ tapasztalatod, de a legtobb tenyleg csak segiteni szeretne, de bantani semmikeppen nem fog. :) Tudom milyen nehez odamenni, nekem is a beszelgetes kozepeig a fejemben volt, hogy mellettem az ajto, barmikor elfuthatok, de minden beszelgetes vegen ugy jottem el, hogy folosleges volt barmin aggodni, es nyugodtan mondhattam volna neki tobb mindent, mert tenyleg erdekli, es segiteni akar.
Szerintem mindenki fel kicsit, mikor eloszor megy pszichologushoz, ez teljesen normalis, ok is fel vannak ra keszulve. Nem fog rogton nekiallni a legkenyelmetlenebb temarol faggatni, van, aki elo sem hoz olyan temat, amirol te nem beszeltel korabban, es mas teman belul is csak ovatosan tapogatozik. Ha nehez beszelni, nyugodtan leirhatod, lerajzolhatod, bar nem tudom, hany eves vagy, felnottekkel valoszinuleg ritkabban rajzolgatnak azert, de ha igy konnyebb, akkor sem fog elitelni erte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!