Más is ennyit szédül(t) a tegnapi földrengés után?
Tegnap utána még órákig kicsit szédültem, de még ma is néha-néha előjött az érzés bennem, mintha megint földrengés lenne, néha rá is nézek a dolgokra hogy valóban megint földrengés van vagy csak megint szédülök.
Ez természetes? Másnak is volt/van még ilyen?
Kérdező, én is szédültem.
Te hol élsz, földrajzilag hol életed meg ezt?
Mi közvetlenül itt a horvát határ mellett élünk.
Nagyon furcsa és ijesztő volt átelni amit eddig csak filmeken látott az ember.
Pedig még csak nem is nálunk volt:)
Gondolhatjátok, azok mit éltek át, sőt sok máshol eddigi természeti katasztrófa esetén
Azért itt annyira olyan "földrengés" nem volt,max épp valahol lehetett kicsit érezni épp, de nem olyan dologról van szó azaz,hogy több napra rá neked szédülésed, meg képzelődéseid legyenek...
Valami más lesz ez,inkább lehet elkaptal valamit..
Én itt lakok Gyulán, ahol elméletileg eléggé kellett volna érezni, meg érezték is,szomszéd mondta pár mp re rezgett a csillár nekik..épp... na hát én meg eszre se vettem, barátnőm meg aludt mert éjszakás volt kb ennyi.
Ha erősebben is eszlelted rá pár napra eg világon ezert nem kell h barmi bajod legyen,szval vmi mas a gond,nem ez:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!