Mit csináljak, ha ilyen gondolataim vannak?
Már elég régóta nagyon negatív gondolataim vannak, és nem tudom hogy miért, mitől.
Például amikor a szereteimmel vagyok, a szüleimmel vagy a nagyszüleimmel, például ebéd közben, akkor elképzelem hogy mi lenne ha ők most meghalnának vagy például kilökném őket az ablakon. És ezeket a gondolatokat nem tudom kontrollálni, mindig előjönnek, és nagyon rosszul érzem magamat, hogy ilyeneket gondolok.
Kenyszerbetegsegnek van ez a fajtaja. Az illeto soha, semmi szin alatt nem kovetne elo ilyen dolgokat, de kinozzak.
Szorongas tulajdonkeppen. Jobb esetben ha elfoglalod magad, jobban leszel, elmulik. Rosszabb esetben gyogyszer, terapia.
Ezek csak gondolatok. Hagyd őket átfutni, ne azonosulj velük.
Ne marcangold magad amiatt, hogy előjönnek. Lágyan tereld el őket, és gondolatban mosolyogva rázd meg a fejedet, hogy "ugyan már, micsoda hülyeségek".
Nekem is voltak annak idején hasonlók, és ezzel a módszerrel el tudtam tüntetni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!