Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A pszicháterem felírt nekem...

A pszicháterem felírt nekem depresszióra kedélyjavítót, azonnal tapasztalni fogom a változást?

Figyelt kérdés
Hogy működik ez a szer pontosan? Milyen anyagok vannak benne, és azok mit csinálnak?

2020. dec. 30. 13:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy csak hetek múlva érzel változást.

Feljebb írtam, hogy egyébként is csak tüneti kezelés. Te magad tudsz változtatni a dolgokon. Szembe kell menni a félelmeiddel és rendbe jössz lelkileg. Tapasztalat.

2020. dec. 30. 18:23
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem! Hat het is lehet, mire tok jo lesz, de kb ket het mulva varhato. Eloszor nagy turelem kell. Atmenetileg rosszabb is lehet, de az mar jo jel, hogy hatni kezdett. Kezdeti mellekhatasok, pl szajszarazsag es ejszakai hohullam is el szoktak mulni hamar.

Kitartast! Megeri.

2020. dec. 30. 19:44
 13/13 anonim ***** válasza:
Igen, ez normális, 2 hétig lehet semmit nem fogsz érezni. Ha 2-3 hét múlva sem érzel semmilyen változást,akkor változtatni kell az adagon. Doki tudja csak beállítani! Az is elofordulhat,másik gyógyszer lesz a befuto. De 2-3 hétig nem jelent semmit,ha nem érzel változást.
2020. dec. 31. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!