Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Megtudtam egy-két év után,...

Megtudtam egy-két év után, hogy barátnőm előttem hány férfival feküdt le, 2hétig szinte nem is érdekelt, mondhatni bölcsen kezeltem, most meg folyton ezen jár az eszem és ezzel álmodok, miért?

Figyelt kérdés

Zavar most a tudat, hogy ennyien értek úgy hozzá, ezt engedte, hogy miért nem volt válogatósabb, mikor egy nagyon szép lány.

Nyilván relatív de engem is sokan jóképűnek tartanak, és nagyon sok lehetőséget férfi létemre visszautasítottam, mert ennyire válogatós vagyok. Nem értem, hogy akkor ő miért nem, miért nem várt tovább, mikor azt mondja, hogy már ő se örül ennek, de nem tud mit csinálni, amit persze megértek teljesen, de akkor is, nem 15évesen fekszik össze egy nő ennyi emberrel, hogy ennyire ne tudja felfogni.

2020. dec. 30. 08:36
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
80%

14 az teljesen normális

megmondom én mi zavar igazán

te azt hitted eddig, hogy mennyi csajt visszautasítottál, pedig nem is biztos hogy lett volna belőle szex, csak flörtöltek veled

a barátnőd simán megkapott egy csomó pasit, most úgy érzed lekörözött téged, ő jobb csaj, mint te pasi

ezt sosem fogod tudni megváltoztatni vagy pótolni

2020. dec. 30. 09:21
 12/28 A kérdező kommentje:

Nem szorzom, mert bízom benne, itt nem a számban kételkedem, itt arról van szó, hogy csak zavar ez a szám, a tudata.

9-es, neked akkor most van kapcsolatod gondolom. Miért hittél többet a reakciómból? Vagy mennyit?

2020. dec. 30. 09:23
 13/28 A kérdező kommentje:
11-es, Igazából ezt én úgy mondanám ( névtelenül van, miért hazudnék), hogy igen, jobban örültem volna talán, ha több van, de akikkel lehetett volna az tényleg azért nem lett(lehet ők se engedték volna, persze, ezt már sose tudom meg), mert én semmiképp nem engedtem tovább. A jobb talán az lett volna, ha mindig van olyan csaj, aki ANNYIRA beindít, hogy tényleg oda akarjam magam neki adni. Persze nem panaszkodom, mert főleg itt az oldalon hány olyat olvasni, hogy 30 évesen 2-3 nővel feküdt csak le, vagy akár szűz, De ettől függetlenül az van bennem, hogy de akkor is, hogy akkor egy ilyen amúgy nagyon válogatós lánynak HOGY adhatta oda magát ennyi palinak?!??
2020. dec. 30. 09:28
 14/28 A kérdező kommentje:
*vagyis lett volna több olyan csaj, nem mindig :D
2020. dec. 30. 09:29
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Azért hittem többet, mert a 14 nem egy extrém magas szám, a reakciód viszont eléggé extrém a maga módján.
2020. dec. 30. 09:29
 16/28 A kérdező kommentje:
Bocsi 😂😂😂 :'D :'D :'D
2020. dec. 30. 09:41
 17/28 anonim ***** válasza:
79%

Azért a 14 nem is olyan kevés. Ha ennyire zavar, és úgy érzed, nem tudod feldolgozni, akkor hagyd a fenébe ezt a kapcsolatot.

De benne van a pakliban, hogy a következőnek sem lesz kevesebb...

2020. dec. 30. 12:16
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Nézd úgy, hogy ha 16 éves korától kezdve voltak kapcsolatai, akkor kb évente volt egy-egy új valaki. Ha így nézed, akkor azért nem annyira sok, föleg, ha volt egy-két rövid ideig tartó dolog is.
2020. dec. 30. 12:51
 19/28 A kérdező kommentje:

Dehogy hagyom, imádom, most azért mert ilyen hülyeségem van...

18as, ez a gondolatmenet nagyon jó!

2020. dec. 30. 13:57
 20/28 anonim ***** válasza:
50%

A másik, amire nem gondolsz, hogy éppen mert szép, sokan "trófeaként" akarták esetleg, ö meg naív volt, azt hitte, tényleg komolyabb valamit akarnak.

Szóval ez annyira nem túl sok, akkor lenne inkább problémás, ha egy-két év alatt jött volna össze ennyi és föleg alkalmi kapcsolatokból.

2020. dec. 30. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!