Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mondhatni gyógyszerrel jól...

Mondhatni gyógyszerrel jól funkcionálok?

Figyelt kérdés
Ha kiprovokálják agresszívan válaszolok ha olyan a kedvem, mondhatni remete életet élek és keveset interaktálok a lakótársaimmal. Munkakeresésben vagyok, eljárok edzeni/szoláriumba és mondhatni figyelek az étrendemre. Ha úgy van kommunikálok emberekkel, próbálom tartani az elfogadott viselkedést viszont barátokat nem tartok számon és senkihez sem ragaszkodom érzelmileg. Az emberek sokszor zavarnak főleg családtagok és nem akarok részt venni az ügyeikben vagy a panaszaikat hallgatni. Félelemérzetem szinte nincs és nem érdekel hogy meddig élek, sokszor apró dolgok fájdalommal töltenek el amit mondjuk az utcán látok. Önként remete életbe vonultam, akikkel együtt élek csodálkoznak ha néha életjelet adok magamról. 20/f De egész kiegyensúlyozottnak érzem magam.
2020. okt. 10. 10:36
 1/4 anonim ***** válasza:

Kicsit dolgozhatnál magadon ha változni szeretnél.

Vagy mi a kérdés?

2020. okt. 10. 13:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Mit szívsz én is kérek.
2020. okt. 12. 00:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Hogy vagy azóta?
2020. dec. 30. 09:06
 4/4 A kérdező kommentje:
3. Per pillanat elég szarul.
2020. dec. 30. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!