Miért viselkedett így egy pszichiáter?
Eléggé depressziós voltam, egy időben, elmentem pszichiáterhez, de mondtam, hogy én nem szeretnék gyógyszert szedni, mert inkább terápiára járnék, meg úgy hallottam, hogy az antidepi kezdetben öngyilkossági gondolatokat okozhat, nekem meg amúgy is van, és nem szeretném elveszíteni a fejem.
Erre meg a doktor n tiszta hideg lett, meg mondta, hogy a pszichológusuk leterhelt, nem tud fogadni, próbálkozzak máshol... :/ Magyarán kitessékelt a rendelőből.
Kedves utolsó, gyermekszakos klinikai szakpszichológusként végzek nemsokára. Ez az alap pszichológus diploma (5 éve) után még 4 éves szakképzés.
Ha pszichiáternek készülsz, akkor is 6+ 5 év a minimum:) És még akkor sincsen vége a tanulásnak:)
Nagyon szép és nagyon nehéz pálya előtt állsz. Nagyon sok sikert kívánok a tanulmányaidhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!