Hogyan segithetnek a baratomnak aki ongyilkossagra sokszor gondol?
Nemtudom mit tegyek már, többszőr megbeszéletük a dolgot, hogy mekkora "HÜLYESÉG"... többszőr megigérte hogy nem fogja megtenni...Tegnap kaptam egy búcsú levelet tőle, hogy ő csak engem szeretett az egész világon, és most is szeret. Igéri hogy nem tesz semmit addig mig meg nem bocsájtok neki...de utána megteszi, mert jobbat érdemlek nála...
Én nagyon szeretem őt, de már foggalmam nincs mit tegyek, mert próbáltam szépen, próbáltam durván. Próbaltam csendesen, próbáltam kiabálva...
pszichológushoz nem akar jönni:(
NEMTUDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM:((
Azzóta már 100x bocsánatot kért azért a levélért és megigérte hogy több ilyen nem lesz, vagy ha mégis akkor irány az orvos.
Nemtudnék tükörbe nézni ha elhagynám. szeretem, ő az én kicsi életem...annak ellenére hogy érzelmileg néha megrigat...
Nem, ha ez igy folytatódik nem fogom vele összekötni az életemet, de ha "megjavul" akkor gyönyörű életünk lehet. remélem nem én vagyok naiv...és összejön
köszönöm a válaszokat, igazán:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!