Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Megválaszolnád?

Megválaszolnád?

Figyelt kérdés
Sziasztok lenne egy kérdésem ? !Pár éve diagnosztizáltak nálam mentális betegséget nem szeretném részletezni a tüneteket meg nem is fontosak, szedtem meg szedek rá gyógyszert ez van 6- éve kb, 22 éves vagyok azóta sokkal jobb az állapotom és csökkentettem is a gyógyeszer adagját,nem dolgozom de szeretnék(próbálkoztam is) a motivációm meg az akarat az megvan de olyan szorongások jönnek rám hogy csak haza akarok jönni,hazajövök egyből megnyugszom,és még emelett apróbb dolgok elvégzésétől is ideges, feszült szoktam lenni,de inkább fizikai munkától jön ez elő nálam...ez igazából már az iskolában is akadály volt akkor is voltak apróbb jelei,ideges tipus voltam mindig is...A kérdésem az hogy szerintetek kilehet ebből lábalni ? hogy teljes életet éljek ? dolgozzak legyen családom meg ilyenek?

2020. dec. 14. 21:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Ki lehet belőle jönni, a következőket kell tenned: letenni az össze pszichés gyógyszert (hozzászokás esetén ezek is okoznak szorongást, depressziót), meg kell erősödni fizikailag, idegileg, és lelkileg. Ez lehetséges, de kemény munka, és nem 2 napig tart.
2020. dec. 14. 22:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Erre való a pszichoterápia, lehetőleg mélylélektani módszerekkel (KIP, ego-state, regresszió, Bradshaw, Rossi, Ericksoni)
2020. dec. 14. 22:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Meg kell tanulni kimutatni az érzéseket, nem kell elfojtani semmit sem, mert mindig az okozza a bajt.

A helyedben meg letenném a szintetikus drogokat.

2020. dec. 15. 11:40
 4/4 anonim ***** válasza:

Azért nem mindegy, milyen betegségről van szó. Pl. egy paranoid skizofrén nem tudja letenni a gyógyszereit, hiába van meg azoknak is a káros mellékhatása, ha azok nélkül képtelen normális életet élni.

Egyébként ha mindenből nem is lehet kigyógyulni, javítani lehet rajta. Én is tudnám ajánlani figyelmedbe a pszichoterápiát.

2020. dec. 16. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!