Van itt olyan, aki a gyakori kérdéseken függő lett? Azaz nem tud leállni a kérdések megválaszolgatásával?
Figyelt kérdés
2014. dec. 28. 23:54
2/12 A kérdező kommentje:
mi a korod?
fiu/lány?
2014. dec. 29. 00:02
3/12 A kérdező kommentje:
és mióta vagy függő? hogyan jelentkezik ez nálad?
2014. dec. 29. 00:04
4/12 anonim válasza:
Aha. Nőnemű vagyok és nem fiatal. Órákon át tudok itt ülni.
6/12 anonim válasza:
21/L
Van sokszor, hogy felnézek gyors egy dologra választ találni vagy csak olvasni az aktuális kérdéseket, és fent ragadok mert sok az érdekesség, témakörből témakörbe csöppenek. Folyton a szülésről, terhességről, gyereknevelésről olvasgatok, mert érdekel ill. várom nagyon. Így ennek legalább látom egyszer hasznát :D Kommentelni szinte soha nem szoktam, eddig összesen lehet 10-15 válaszom...
7/12 A kérdező kommentje:
ja én is, de már órák óta itt vagyok
és nem bírom abahagyni
2014. dec. 29. 02:07
8/12 anonim válasza:
Én is az vagyok, de csak a hülye kérdésekre válaszolok.
9/12 anonim válasza:
Én is! Bár Én már csak tabletről netezek mert chatre is nagyon ràkaptam, így nem ülök oda géphez mert akkor ott ragadok! Most szoktatom le magam :-) 19/N
10/12 anonim válasza:
én általában a normálisoknak válaszolok mert televan ez az oldal rosszindulatú hülyegyerekekkel. egyszer ki írtam egy kérdést és egy hülyegyerek elkezdet olyan hülyeségeket válaszolni meg káromkodott pedig szerintem amit ki írtam kérdést tök normális volt mert csak tanácsot kértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!