Hogyan fogadjam el ezt a szar helyzetet alkohol nélkül?
Rohadtul utálok ebben az országban élni. Volt szerencsém németben tölteni fél évet, reméltem, hogy motiváló lesz, de csak azt értem el, hogy depressziósabb vagyok, mint valaha, mióta visszatértem. Még legalább 2 évig ez van, és annyira elegem van, hogy nem tudom elmondani.
Jelenleg be vagyok rúgva. Azért is vagyok képes kiírni ezt a kérdést. Ez hetente 1-2 alkalommal fordul elő, mivel nincs többre pénzem. A májam sajnos elég gyenge, így félek, hogy még ez a kevés alkalom is káros lehet. De úgy érzem, e nélkül nem bírom.
Iszonyat rosszul érzem magam amiatt, hogy itt nincs jövőm. Fizetések alacsonyak, az élet drága, Németországban szó szerint kevesebb pénzből sokkal jobban tudtam élni, a legjobb ételeket ettem, a legjobb italokat ittam, egy régi, de gyönyörűen felújított házban/szobában laktam, miközben itt minden szar, a szobámban hullik a fal, csak bemegyek a boltba és minden alacsony minőségű, semmi izgalmasat nem lehet kapni, és még a pénztáros is csak egy fasznak kezel, az emberek sokkal ellenségesebbek, nincs semmi "nemzetköziség", kint egy erősen multikulturális környezetben éltem, a város egész kerülete szinte külföldiekből állt, a lakótársaim is lengyelek, franciák, hollandok, arabok, afrikaiak voltak, mint az egész városrész, és mindenki képes volt emberként kezelni. Autista vagyok, és egyszerűen életemben először otthon éreztem magam.
Omegát szedek, antidepresszánst is. Sajnos ennél kicsit többre lenne szükség, természetesen egy normális pszichológiai kezelésre nincs pénzem. Covid alatt még a pszichoterapeutámat sem láthatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!