Mi bajom lehet?
Tudom az intetnet sok hülyeséget összehord meg minden, de úgy néz ki borderline személyiségzavarom van, néha teljesrn unottnaktüresnek érzem magam, vmikor tök boldog vagyok majd mintha kattanna vmi és olyan depisnek nézhetek ki, mint ide Nagykáta, megőrülök magamtól, meg ha anyàm számon kér, mindig úgy érzem mintha támadna éb meg autómatikusan védem magam, ideges leszek és ráordítok, mert esküszöm, hogy úgy hallom mjntha letámadna.
Azt is tudkm, azaz inkább nagyon erősen érzem, hogy mss mentális betegségem is biztos, hogy van, csak nem tudom mi, de erősen gyanakszom a skizofréniára (gyakran érzem, hogy nem vagyok egyedül, néha hangokat is hallok, lehet nem más ember habgja a fejemben, de akkor is hallok vmi halk sípolást amikor nagyon csend van, mint amikor az a nem tudom mi sípol, hogy leállt a beteg szíve (nem tudom hogy hívják azt a szerkezetet bocsi), de van olyan, hogy a saját hangomat hallom és veszekszik velem és arra akar rávenni, hogy vessek véget az életemnek, meg érzem, hogy vmi követ, meg a gindolataim is cickáznak össze vissza.
Vannak furcsa beteg gondalataim is, és nem ez lenne az első, hogy gondolkoztam az öngyilkosságon, de még nem sikerült. (Nem tudom, hogy szerencsémre vagy nem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!