Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Bipolárisok,borderlineosok...

Bipolárisok,borderlineosok szoktatok alkoholt inni ?

Figyelt kérdés
Heti pár alkalommal szoktam inni pár sört. De van,hogy havi egyszer kétszer be is rugok. Sokszor nagyon kívánom az alkoholt és megnyugtat. A kedvem is sokmal jobb lesz ,de ha nagyon berugok akkor a másnap nagyon rossz. Ez normalis ,hogy kívánom a piát? Gyógyszereket is szedek és tudom,hogy nem szabadna ,de nem bírom megálni annyira jó érzés,ha iszok.
2020. nov. 28. 19:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hanem bort, töményet, a rosszullét max mentálisan jelentkezik, de hát éppen amiatt iszom...
2020. dec. 16. 21:45
 12/14 A kérdező kommentje:
Valahol meg tudlak érteni ,mert a rossz gondolatokat és szar fázisokat elnyomja. Boldogabb vagyok,de nekem a másnap nagyon gáz. Lelkiismeretem van,hogy ittam megint. Van hogy megállok egy sörnél ,de van,hogy 6-7 doboz.
2020. dec. 16. 22:17
 13/14 anonim ***** válasza:

En csak minden nap vacsorahoz keveset iszom. Szerencsere egy pohar bor vagy egy kis sor mar feldob. Berugni soha tobbe nem akarok, legnagyobb kicsapongas mar egy uveg pezsgo ketten.

Na de nem vagyok egyszeru eset, csak az alkohollal igy allok.

2020. dec. 18. 13:39
 14/14 anonim ***** válasza:
Sört szoktam hètvègente.Ünnepnapokon bort.
2020. dec. 26. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!