Bipolárisok,borderlineosok szoktatok alkoholt inni ?
Figyelt kérdés
Heti pár alkalommal szoktam inni pár sört. De van,hogy havi egyszer kétszer be is rugok. Sokszor nagyon kívánom az alkoholt és megnyugtat. A kedvem is sokmal jobb lesz ,de ha nagyon berugok akkor a másnap nagyon rossz. Ez normalis ,hogy kívánom a piát? Gyógyszereket is szedek és tudom,hogy nem szabadna ,de nem bírom megálni annyira jó érzés,ha iszok.2020. nov. 28. 19:30
1/14 anonim válasza:
Nem szoktam, legutoljára kb. egy hónapja ittam alkoholt, akkor is csak egy minimális mennyiséget, gyakorlatilag teljesen absztinens vagyok. Anyám alkoholista, nem akarok az ő sorsára jutni.
2/14 anonim válasza:
Nem iszok egyaltalan, bar elotte sem ittam tul sokat, reszeg sem voltam meg... Gyogyszerek melle meg nem is lehet, es 2-3 ora porges-felejthetetlennek tuno jokedv miatt baromira nem eri meg az, ami utana jon... :(((
3/14 anonim válasza:
Én bipolárisként mértékkel fröccsözöm, nem vágom ketté magam.
Szerintem nem rosszabb, mint a xanax, azt pedig szedem (kettő közt hagyok időt ) de rövidezni nem...
Nem biztos, hogy ez nálam a legjobb így, régen nagyon sokszor ittam magam rottyra, de most egyeőre kell nekem legalább ennyi.
4/14 anonim válasza:
Gyurcs... Feri vagyok, szoktam.
5/14 anonim válasza:
Borderline vagyok.Sajnos szoktam.Próbálok leszokni,de nagyon nehéz.(Csak sört iszom)
6/14 anonim válasza:
Borderline vagyok, 5 éve gyakorlatilag absztinens. Előtte 15 évig kisebb-nagyobb megszakításokkal elég keményen ittam, annyira, hogy majdnem belehaltam. Tavaly tavasszal egyszer megittam pár sört, előtte kb. 3,5 évig és azóta sem ittam egy korty alkoholt sem. Nyugtatót viszont szedek, amit szintén nem kéne, de anélkül nem tudnék létezni, kvázi helyettesíti a piát. Szerintem ez semmivel nem jobb, mintha innék, sőt, szerintem még erősebb függőséget okoz. Hoztak már le orvosok Frontinról, rosszabbul voltam, mint mikor a piáról jöttem le. De a Frontint egyszer sem tudtam hosszabb távon letenni, a piát viszont - úgy látszik - , sikerült.
7/14 anonim válasza:
Nem, nagyon-nagyon ritkán, ami azt jelenti, hogy pl. szilveszterkor koccintok, meg nyáron néha lemegy ilyen max.2% körüli gyümölcsös sör. Ez így összesen jó ha 2-3 alkalom egy évben :D .
8/14 anonim válasza:
Én szoktam, nem értem aki azt írja hogy "...ami utána jön... :(((" ez mi, én úgy időzítem, hogy ha elfogy, lefekszek a faxba aludni, másnap reggel úgy kelek, hogy legalább aznapra már nem is hiányzik a szesz (nem vagyok másnapos sem).
9/14 A kérdező kommentje:
Akkor jó neked.Másnap nekem nagyon rossz. Gyógyszert is szedsz ?
2020. dec. 16. 21:12
10/14 anonim válasza:
Igen. Xanax, Loranxil, Mirzaten. És nem könnyű söröket fogyasztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!