A frontin mennyi idő alatt ürül ki teljesen? Kb vagy 1 hónapja nem szedtem be, de akkor is egy felet csak.. mert éreztem, hogy muszáj..
A felezési ideje 6-12 óra, tehát 0.5mg - > 9 óra 0.25 - >18 óra 0.125 - > 27 óra 0.0625, és így tovább.
Drogteszten nincs alprazolam, és nem kell neki 4-6 hét, nincs is jogi alapja azt tesztelni, csak speciális esetben.
3
Én pedig azt, hogy mennyi idő alatt ürül ki. Ha szerinted 5 hét kell 0.5-hoz, akkor oké...
Még egyszer leírom, 0.5mg feleződik átlag 9 óránként. Amikor 4-5 hét kell, akkor azért kell annyi, mert napi 3x lett beszedve, és nem tudott olyan gyorsan bomlani, mint amilyen gyorsan bevitték, ezért van egy nagy rakással bent, és picit sokáig tart felezgetni...
Lásd, reggel 6 : 1mg, 12 kor 1mg, este 6 kor 1mg.
Számolgasd nyugodtan
A hatás és a kiürülés alapvetően egyébként is összefügg, hiszen, ha az aktív anyag és annak esetleges aktív bomlástemrékei benned vannak, akkor hatással is lesznek.
Jahm, és ez nem heroin, senki sem nézegeti a hajad...
5
Utoljára elmondom, a biológiai felezési ideje emberben 6-12 óra.
Lehet vele vitatkozni, csak nem érdemes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!