A Xanax teljesen ugyanaz, mint a Frontin?
hát, a hatóanyag ugyanaz, de a két gyógyszer azért mégsem feleltethető meg tökéletesen egymásnak
legalábbis nálam egészen más hatása volt a frontinnak, mint a xanaxnak
Akkor beképzelted... a hatóanyag ugyan az:
Frontin:
Készítmény hatóanyaga: 0,25 mg, ill. 0,5 mg, ill. 1 mg alprazolám tablettánként.
Egyéb összetevők:
0,25 mg tabletta: kolloid szilicíum-dioxid, nátrium-lauril-szulfát, kukoricakeményítő, magnézium-sztearát, mikrokristályos cellulóz, laktóz-monohidrát (96 mg)
...
- A készítmény hatóanyaga 0,25 mg, 0,5 mg vagy 1 mg alprazolám tablettánként.
- Egyéb összetevők:
Xanax 0,25 mg tabletta: vízmentes kolloid szilícium-dioxid, magnézium-sztearát, dokuzát-nátrium, nátrium-benzoát, kukoricakeményítő, mikrokristályos cellulóz, laktóz-monohidrát.
...
Maximum a felszívódás lehetne más, de nem SR szernél ez jelentéktelen. Ugyan annyi idő alatt beüt mindkettő, nem különbözik a carrier sem túlzottan.
Tehát max a fejedben lehet más :) ugye tudjuk hogy létezik placrbó hatás, illetve mentális betegeknél egyéb furcsaságok is előfordulnak.
Ha vakteszten is megmondod 4 napon keresztül melyik-melyik volt, akkor abból cikket írunk :)
én ezt elhiszem, de a frontintól sosem szédültem, a xanaxtól igen
a frontintól mindig elálmosodtam, a xanaxtól pedig inkább olyan volt, mintha részeg lennék, a xanax jobban hasonlít a rivotril hatására, bár tudom, hogy más a hatóanyaguk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!