Mit tegyek, hogy jobban legyek?
Sziasztok!
Májdnem 4 éve vagyok már depressziós. Az apám bántalmazott minket, amit egész eddigi életemben mélyen elnyomtam magamban mindenki előtt. De amikor elváltak a szüleim minden felszakadt bennem. Nem tudtam aludni, feleslegesnek éreztem magamat, szerethetetlennek, semmirekellőnek. Az emberek a hivatalokban nem segítettek. Sőt! Még erőltették is, hogy továbbra is járjak az apámhoz. Nagyon rosszul viseltem az évek alatt a lelki bántalmazást, ami a mai napig tart. Szerencsére fizikailag már nem bánthat. 2 öngyilkossági kísérletem volt már. Elítélhetnek érte, de a bántalmazáson kívül is rengeteg fájdalom és nehézség ért az életben és én elfáradtam. De tudom, hogy nem ölhetem meg magamat, nem adhatom fel mert azzal mérhetetlen fájdalmat okoznék a családomnak. Ezért tartottam ki idáig is. Azonban a pszichológusom sem tud segíteni, a barátaim próbálnak, de nem tudnak megérteni, ahogy a családom sem. És akkor az önbántalmazásról még nem is beszéltem. Egyre lejjebb csúszom a gödörben, pedig már azt hittem nincs lejjebb.
Úgy érzem, már mindent megpróbáltam, hogy jobban legyek, mégis itt tartok. Kívülről bárki azt mondaná, hogy tökéletes vagyok, de belül csak egy roncs.

érdemes lenne pszichológust váltani. más személyiségű, más nézőpontú. hátha..
apád milyen módon bántalmazott..? a legrosszabbra gondoljunk..? (nem kell rá válaszolni, ha nem akarsz)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!