Escitil SSRI gyógyszerről mi a véleményetek?
igen
nekem szorongás volt, sok antidepi nem segített, a citalopram igen. mondjuk ez eszcitalopram, de gondolom hasonló.
egyébként miit gondolsz, viccből írta fel?
4
Akkor pánikolj tovább
Hát még ilyet nem láttam
Mi bajod lenne, mégis mit gondolkodtok?? Az orvos hülye, és veszélyes gyógyszereket osztogat szórakozásként?
Antidepitől félsz? Oké...
5-6-7
Azért ha nem kell feltétlenül gyógyszer akkor inkább ne,
Konkrétan beszéltem egy sráccal akinek voltak ssri szedés közben ilyen jellegű problémái...én inkább passzoltam, persze ha nagyon durván szorongsz akkor megéri bevállalni a rizikót.
8
a tenyek-tevhitek féle szendi oldal nagyon erős csúsztatásokkal és túlzásokkal van tele. A te féle rizikód az nagyjából 25% citalopramnal, és kimerül egy késleltetett orgazmusban, ami általában nem a lány bánatára történik. Látom itt is sikerült egy olyat kinéznie magának, amelyiket itthon nem is használják. jellemző arra a csávóra eme gyengén sikerült manipuláció :D
9
Sry, pontosan nem ismerem az oldalt csak egy példát linkeltem, de attól még szerintem igaz hogy ha nem muszáj ne használjatok ilyen gyógyszereket.
Nyilván ez a depressziód-szorongásod mértékétől függ.
De egyébként olvass utána itt gykn is, belefutottam pár olyan kérdésbe ahol a kérdező valamilyen sssri szedése közben-után, nem állt fel a f.sza, nem csak sima orgazmus késleltetésről van szó.
Mind1 én nem vagyok beteg, remélem már te se, és a kérdező is jobban van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!